Tønder Veteran Klub anno 2005

2019 - Englændertræf i Løgumkloster

Englændertræf i Løgumkloster

 

Så blev der igen afholdt "englændertræf" i Løgumkloster. Vejret var ikke af det allerbedste, det blæste en del, og der kom en enkelt byge.

Markedsgade i Løgumkloster var under forandring (byfornyelse), så markedspladsen var en smule mindre i år. Det havde heldigvis ikke den store betydning.

Der var ikke tilmeldt så mange, som der plejer, sikkert fordi der netop den lørdag var flere arrangementer rundt om i landet. Vi havde bestilt 100 ”englændertræf 2019” krus, og selvom der kom flere, som ikke havde tilmeldt sig, var der krus til alle. Vi endte med kun at have få tilbage, så det kan konstateres, at det ikke var så dårligt endda.

Som sædvanlig startede dagen med rundstykker og kaffe, alt imens bilerne kørte ind på pladsen. Handelsstanden havde opstillet boder, pølserne lå på grillen, og musikken spillede, så stemningen var helt i top.

Der skal herfra lyde en tak til alle sponsorer og deltagere, og vi glæder os igen til at stille op til ”Englændertræf” i Løgumkloster 2020.

 

Dres Callesen


  NYESTE ARTIKEL
 • 2020 - Torvetræf i Højer

  2020 - Torvetræf i Højer
  

  Torvetræf i Højer

  Midt på sommeren blev et super samarbejde etableret mellem Marsk Hotellet i Højer med Kaare Holler Jensen i spidsen og TVK

  ...