Tønder Veteran Klub anno 2005

2019 - 1. klubløb i Toftlund

1.KLUBLØB i Toftlund

 

Søndag den 28. april 2019 kl. 09.00 løb årets første klubløb af staben hos Eva og Hans i Toftlund, i fine lånte lokaler.

Vejret var tørt, der var kaffe på kanden og lækre rundstykker som var sponseret af den lokale bager (som vi alle gav et lille trut ved forbi kørsel senere).

19 biler var repræsenteret flot fremmøde og der var gensynsglæde.

Inden afgang blev vi præsenteret for 2 nye tiltag-

 1. Som noget nyt trak vi lod om startnummer, hvilket var et fint initiativ som blev godt modtaget.
 2. Vi fik udleveret en billedserie af forskellige sten, som vi på vores vej ville møde. Vores opgave var at nummerere dem i korrekt rækkefølge, puha, den opgave trak tænder og koncentration - en fejl og alt var forkert. Vi var flere der måtte have bilen i bakgear for at dobbelt tjekke :-)

 

Kl. 10.00 - præcis, blev første bil sendt afsted og første opgave var jo nærmest en umulighed at besvare rigtig - her taler vi naturligvis udelukkende på egne vegne :-)

Afsted det gik, ruten var veltilrettelagt og vi kom rundt i skønne omgivelser og flot natur.

På Diernæs Fiskerihavn i bådehuset, blev frokosten indtaget ved varmen fra kakkelovnen. Ren hygge og idyl. Solen glimrede med sit fravær, men der var tørt.

 

På turen var der sjove, iderige og mere eller mindre vanskelige opgaver. Støvlekast viste sig at være en udfordring - og det var heldigt at Audi ‘en ikke fik buler, trods placering på behørig afstand.

 

Vel hjemme til udgangspunktet blev vi modtaget med kaffe og Evas hjemmebag - de rene lækkerier og den fineste folkevogns kage. Alle tog for sig af herlighederne med velbehag og dagens udfordringer/opgaver blev drøftet under grin og undren.

 

Dagens placeringer blev som følgende:

 

 1. pladsen gik til Marianne og Bent Drøhse
 2. pladsen gik til Ketty og Jan Jacobsen
 3. pladsen gik til Jørgen Madsen og Per Rosenvinge

 

Stort TILLYKKE til Jer

 

Sidst men ikke mindst, vil vi sige tusind TAK til Eva og Hans Krogh og hjælpere for en dejlig og veltilrettelagt dag.

 

Vi ses

Bente og Kurt Nymark Maarup

 


  NYESTE ARTIKEL
 • 2020 - Torvetræf i Højer

  2020 - Torvetræf i Højer
  

  Torvetræf i Højer

  Midt på sommeren blev et super samarbejde etableret mellem Marsk Hotellet i Højer med Kaare Holler Jensen i spidsen og TVK

  ...