Tønder Veteran Klub anno 2005

Den store bowling turnering

Årets bowling turnering.

Ja, så er 2019 startet, og det første arrangement i Tønder Veteran Klub er løbet af stablen. Som I vel nok alle ved, var det årets ”bowlingturnering”, og da jeg nu FIK tildelt opgaven, at skrive en lille artikel om denne begivenhed, var jeg lige tilbage i mine gamle gemmer for at se, hvad jeg tidligere har skrevet. Og ja, vi var for nogle år tilbage flere deltagere. I 2009 var der 48 tilmeldte, i 2017 var vi 20, men her i 2019 er billedet vendt. Vi var 23 deltagere. Jeg håber, vi bliver flere i 2020. Til alle, der endnu ikke har været med, og der er mange, kan jeg kun sige: Det er både hyggeligt og sjovt, og maden er en fremragende buffet. Og I skal huske, alt dette er incl. fri isbar.                      

Tilbage til bowlingturneringen.

I år skulle det være. Pokalen skulle på hylden i Tønder, eller nærmere betegnet, den skulle på Mågen i Tønder, hvor ellers? Det skulle så igen ikke ske, hvilket en super kugleskubber og sportsmand, med et super konkurrencegen som mig ikke helt kan forstå – nå pyt, det kommer så til at ske i 2020. Der skal I alle op i gear.

Efter et strømnedbrud og 1 times koncentreret bowling dyst forelå resultatet af dagens anstrengelser på følgende vis.

 1. pladsen med hele 195 kegler blev Janne (nybegynder)
 2. pladsen med 150 kegler gik til Per
 3. pladsen med 124 kegler gik til Bent (formand)

Tillykke til alle 3.

Hvilken placering fik jeg selv, ja….. jeg væltede 133 kegler, men som alle ved, har Bent ikke vundet så meget, så for den gode stemnings skyld tog jeg til takke med 4. pladsen. Aha, en rigtig ”gentleman”, og er han ham Dres? Ja, jeg kører jo engelsk, så who else, og da præmierne var bilpleje produkter, som jeg jo har nok af, syntes jeg, det var den rigtige beslutning.

Vores gevinster var sponsoreret af Tønder Autoforum og en stor tak til Morten.

 

Sluttelig en super hyggelig og god aften og på gensyn i 2020

 

Dres Callesen

 

 


  NYESTE ARTIKEL
 • 2020 - Torvetræf i Højer

  2020 - Torvetræf i Højer
  

  Torvetræf i Højer

  Midt på sommeren blev et super samarbejde etableret mellem Marsk Hotellet i Højer med Kaare Holler Jensen i spidsen og TVK

  ...