Tønder Veteran Klub anno 2005

V eterantræf hos Niels Jessen 2018

                             Årets træf hos Niels Jessen

 

Lørdag D. 14. Juli mødte ca. 20 køretøjer op hos Niels Jessen i Gråsten. Vi var heldige med vejret denne dag, der var solskin og blå himmel.

Dagen startede med en kop kaffe ude i det fri og en god gang snak, senere på formiddagen blev vi sendt på en køretur i området.

Den medbragte madpakke blev indtaget på havnen i Åbenrå alt imens der kom mange forbi for at se på alle bilerne.

Efter madpakken gik turen videre til John Hinze i Løjt Kloster, her er der virkelig noget at se på for bil nørder som os. Biler over alt store, små, rigtig mange flotte biler og selvfølgelig blev vi vist rundt af John Hinze der havde mange gode historier at fortælle.

Herefter gik turen tilbage til Gråsten hvor der blev tid til en kop kaffe igen inden der blev tændt op i grillen.

Vi hyggede os nogle timer med gril og snak, med et kom Niels kørende med sin gamle brandbil sammen med en pige, nu skulle der spilles op til dans.

Mette Ingwersen som pigen hedder sang hele aftenen til musik fra dengang vi var (lidt) yngre, Kim Larsen, Boney M, Creedence Clearwater Revival og mange andre var på playlisten.

Der blev danset på livet løs ude på engen og Michael førte livligt Yvonne rundt på engen i ført sit regnslag og han mindede pudsigt nok om en flagermus, når man så ham bagfra. Værten, Niels og jeg dansede og dansede og Niels sagde til mig: Livet er sgu skønt!

Jakob måtte sidde tilbage på en stol næsten med tåre i øjnene når der blev danset, da han havde benet i gips. Jakob var lidt hjælpeløs da han senere skulle hjem, men ved fælles hjælp lykkedes det os at få Jakob puttet ind i en Ford Popular og kom sikkert hjem.

Senere da mørkt var faldet på, opdagede vi at marken faktisk var ret ujævn, men det spillede jo ingen rolle vi rykkede bare ud på markvejen og festede videre der.  

Niels, det har været en fornøjelse at være din gæst. Vi har alle sammen hygget os i hinandens selskab, der var glæde, latter og god stemning fra vi kom til vi gik hjem denne aften. Denne dag/aften vil blive husket, så tusind TAK til Niels for et vellykket arrangement og du slipper desværre ikke for os i 2019.

Gitte og Morten


  NYESTE ARTIKEL
 • 2020 - Torvetræf i Højer

  2020 - Torvetræf i Højer
  

  Torvetræf i Højer

  Midt på sommeren blev et super samarbejde etableret mellem Marsk Hotellet i Højer med Kaare Holler Jensen i spidsen og TVK

  ...