Tønder Veteran Klub anno 2005

Kylling i abrikossauce

Kylling i abrikossauce

10 stk kyllingebrystfilet
1 stort hakket løg
1½ spsk. paprika
1½ spsk. karry
2 dl tomatketchup
2 dl miracle whip
2 dl abrikos marmelade
2 dl creme fraiche 18 %
2 dl piskefløde
2½ dl afkølet hønsebouillon
3-4 fed hvidløg

Kyllingestykkerne lægges i et ovnfast fad.
Marinaden blandes og hældes over, trækker i 2-3 timer.
Kommes i en 150 grader varm ovn i 1½ time.
Serveres med ris.
Velbekomme

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/d/0/toenderveteranklub.dk/httpd.www/plugins/jevents/jevfiles/jevfiles.php on line 1200
  • Så skal jule sulet af kroppen

    Så skal jule sulet af kroppen

    Så skal jule sulet af kroppen.

    Søndag d. 13. januar tager Tønder Veteran Klub til bowling.                                                                                  Det vil igen i år foregå på Tønder Bowlingcenter, Ribe

    ...
  NYESTE ARTIKEL
  • Og så er det ikken engang løwn .....

    Og så er det ikken engang løwn .....
    

    Og så er det ikke engang løvn ……

    Man skulle ikke tro det var muligt, men fredag d. 27. juli besluttede jeg sammen med Lynge, Gunta og Gynther, at

    ...