Tønder Veteran Klub anno 2005

Jordbærcharlotte

Jordbærcharlotte
½ kg jordbær, skåret i halve
1½ dl fløde
1½ dl cremefraiche 38 %
3 spsk. florsukker
kornene af en stang vanilje
1 lagkagebund

Pynt: evt. ekstra jordbær

For en rundbundet skål, der rummer 3/4 – 1 liter, med madfilm.
Beklæd formens bund og sider med halve jordbær, lagt side om side med snitfladen mod skålens sider.
Pisk fløde, cremefraiche og florsukker stift, vend resten af jordbærrene i cremen og kom den i formen.
Skær en lagkagebund til, så den passer til formens åbning og læg bunden over som et låg.
Stil charlotten i køleskabet til servering. Lige inden servering vendes charlotten over på et fad, og filmen fjernes.

Jordbærcharlotten smager og ligner en million - god appetit og god sommer hilsen Else Othilie

  • 5. løb til klubmesterskabet 2018 "Vadehavsløbet"

    5. løb til klubmesterskabet 2018

    Klubmesterskabet – 5 afd. – ”Vadehavsløbet

    Hermed inviteres til årets 5. og sidste klub løb ”Vadehavsløbet” lørdag d. 22. september

    Startsted:    

    ...
  NYESTE ARTIKEL
  • Bb - Den lille rejsequide - På tur til Wismar

    Bb - Den lille rejsequide - På tur til Wismar
    

    Den lille rejse guide.

    På tur til Wismar.